87V ACTIVE MIX PEEL 50ML

Produs nou

87V ACTIVE MIX PEEL – Exfoliant Hidratant cu Acid Glicolic, Acid Mandelic, A.H.A. (Acid lactic, Acid citric, Acid malic), Acid fitic, Fosfatidilcolină, DMAE și Extract de Ceai Formula concentrata: 47%

Pentru extra discounturi (saloane de infrumusetare si cosmeticiene) va rugam sa ne contactati pe mail la lusitocosmetics@gmail.com sau la telefon 0744.622.911 / 0766.57.91.57

Mai multe produse

264,00 lei

Data sheet

Weight 50 ml

Mai multe detalii

87V ACTIVE MIX PEEL

Exfoliant Hidratant cu Acid Glicolic, Acid Mandelic, A.H.A. (Acid lactic, Acid citric, Acid malic), Acid fitic, Fosfatidilcolină, DMAE și Extract de Ceai Formula concentrata: 47%

Produs cosmetic extra concentrat care conține un grup de acizi (glicolic, mandelic, fitic, lactic) cu un efect ridicat de netezire și hidratare, tamponat la pH 2,5-3, pentru a nu deteriora pielea.

Datorită substanțelor conținute (Acidul lipoic, DMAE) ajută la promovarea reînnoirii epidermei, conferind pielii un aspect mai uniform și tonifiat si reducând la minimum imperfecțiunile mici precum si porii dilatati.

Datorită ingredientelor active conținute (acidul lipoic, fosfatidilcolină, DMAE), acesta împiedică îmbătrânirea și face pielea mai luminoasă și uniformă.

Formula concentrata: 47% cu Acid Glicolic, Acid Mandelic, A.H.A. (Acid lactic, Acid citric, Acid malic), Acid Fitic, Fosfatidilcolină, DMAE și Extract de Ceai

Actiune:

 • Exfoliere foarte puternica
 • Exfoliere profundă
 • Determina reinnoirea celulara
 • Ajuta la reducerea sau eliminarea petelor si a cicatricilor post acneice
 • Ajuta la micsorarea porilor
 • Ajuta la reducerea sau eliminarea ridurilor fine sau mai profunde

Principii Active :

 • Acidul glicolic, datorită proprietăților sale keratolitice, în concentrații mari este utilizat pentru formularea produselor cosmetice cu efecte exfoliante, antiageing, antiacneice și anti pete sau pentru luminozitate. La concentrații mai mici, favorizează hidratarea pielii.
 • Acidul mandelic proprietăți antibiotice și antibacteriene inerente și, prin urmare, este eficient în tratarea acneei în faza inactivă. Mai mult, acidul mandelic are capacități de depigmentare marcante care îl fac potrivit pentru tratarea petelor de pe piele.
 • A.H.A. acizi din fructe. Cele mai cunoscute sunt acidul glicolic, acidul salicilic, acidul lactic, acidul citric și acidul malic. S-a văzut că, folosind aceste componente, este posibilă obținerea exfolierii straturilor superficiale ale pielii: tratament de peeling.
 • Fosfatidilcolina : Aplicat topic, se integrează perfect, pătrunde optim și acționează ca purtător pentru celelalte ingrediente active. În cosmetică este utilizat pentru a contracara imperfecțiunile datorate celulitei și / sau grăsimilor.
 • Acidul fitic, este un compus prezent în mod natural în cereale, care funcționează prin legarea ionilor de fier, responsabil pentru formarea radicalilor liberi și pentru fenomenele de oxidare a lipidelor ce stau la baza îmbătrânirii pielii. De asemenea, are proprietăți remarcabile de depigmentare.
 • Acidul lipoic, cunoscut și sub numele de acid tiotic, este singura vitamină solubilă atât în grăsimi, cât și în apă. Aceste proprietăți fac din acidul lipoic un produs anti-îmbătrânire excelent: acesta acționează si protejeaza atât membranele celulare, cât și citoplasma.
 • DMAE Dimetilaminoetanolul, denumit pe scurt DMAE, în dermatologie s-a dovedit a fi eficient în principal ca antioxidant, protejând membranele celulare și alte structuri ale dermului și epidermei de reacțiile aberante susținute de radicalii liberi de oxigen. Tipul de piele : orice tip de piele, in special pentru piele groasa (corneoasa) sau matura cu riduri.

Frecventa de folosire : de două până la patru ori pe lună, în funcție de starea și tipul de piele.

Mod de folosire : Aplicați un strat subtire de produs pe fața, gât și decolteu, zone curățațe anterior cu lapte detergent. Lăsați-l sa actioneze conform timpilor de actiune, apoi îndepărtați-l cu grijă cu soluția neutralizanta STOP 88V. Dacă apar înțepături excesive sau roșeață, opriți tratamentul și neutralizati imediat cu soluția neutralizanta STOP 88V.

Timpii de actiune:

 • pielea sensibila: 10-15 minute,
 • piele groasa sau rezistenta 20-25 minute.

Atentie!! timpii de actiune se pot prelungi sau micsora pana veți observa o înroșire a pielii. De îndată ce pielea va fi înroșită uniform, aplicați o mască de TNT imbibata in solutie neutralizanta 88V

Rezultat: pielea este mai tanara, curata, si dupa doar cateva sedinte petele sau ridurile sunt diminuate considerabil.

Avertismente: evitați contactul cu ochii si mucoasele. Evitați expunerea la soare după tratament.

Gramaj: 50 ml

PRODUS PROFESIONAL

Producator : MUSTER & DIKSON ITALY

IMPORTATOR & DISTRIBUITOR IN ROMANIA - LUSITO COSMETICS SRL , Bucuresti ROMANIA

Pentru extra discounturi (saloane de infrumusetare si cosmeticiene) va rugam sa ne contactati pe mail la lusitocosmetics@gmail.com sau la telefon 0744.622.911 / 0766.57.91.57