LUSITO COSMETICS respectă în totalitate legile în vigoare precum și dreptul de retur al clienților, de aceea ne bucurăm să te anunăm de faptul că și tu poți, dacă dorești, să returnezi produsele pe care le-ai cumpărat de la magazinul nostru, ITALIANBEAUTY.RO 

Termenul în care poți să faci returul este de  14 zile (calendaristice) de la data cumpărării.

Conform legii, orice client se poate retrage din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește – mail, poștă, telefon, SMS, verbal la sediul sau punctul de lucru al unui comerciant și așa mai departe. Este însă datoria clientului să dovedească faptul că a făcut această declaraţie.

          Pentru a te ajuta și pentru a-ți ușura demersurile, noi am creat o procedură internă simplă pentru restituirea unui produs pe care dorești să-l restitui.

          Completează FORMULARUL DE RETUR (PE CARE IL GASESTI PE SITE) și în cel mai scurt timp posibil (de obicei nu mai mult de 2 zile lucrătoare) un membru al echipei LUSITO COSMETICS te va contacta pentru a stabilii mai multe detalii referitoare la eligibilitatea și procesul de returnare al produsului (sau produselor, după caz) pe care le dorești returnate.

          Menționăm faptul că formularul de mai sus nu este obligatoriu, este un serviciu suplimentar creat de noi, pentru a veni în ajutor tău și a simplifica acțiunea de returnarea unui produs (sau a mai multor produse dintr-o comandă, după caz).

          ATENȚIE!
Va fi nevoie să ne notifici de intenția ta de renunța unilateral la contractul încheiat la distanță (exercitarea dreptului de returnare a unui produs) în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai ridicat sau ai recepționat produsul (sau produsele, după caz).

          Alternativ, trebuie să completezi formularul cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data la care ai ridicat sau recepționat Comanda care conține produsul (sau produsele, după caz) pe care dorești să le returnezi.
Formularele care se completează după mai mult de 14 zile calendaristice nu pot fi luate in considerare.

PASII PE CARE TREBUIE SA II URMEZI PENTRU A PUTEA RETURNA UN PRODUS 

1) Completează FORMULARUL DE RETUR și asigurându-te totodată că produsul pe care vrei să-l returnezi îndeplinește condițiile necesare de retur. 

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA FORMULARUL DE RETUR!

Selectează din formular una dintre opțiunile de retur:

– schimb cu același model;
– schimb cu un produs diferit din cadrul magazinului nostru;
– rambursarea sumei de bani plătite la cumpărare în contul bancar (IBAN) menționat de către cumpărător (de tine);

2) După trimiterea cererii, luăm legătura cu tine prin email și/sau telefon pentru a stabili mai multe detalii referitoare la eligibilitatea și procesul de returnare al produsului (sau produselor, după caz) pe care le dorești returnate.

3) Te rugăm ca în momentul expedierii: să menționezi pe documentul de transport numărul de retur (confirmat în schimbul de email-uri de la pasul 2/ numărul comunicat în convorbirea telefonică).

          Menționăm faptul că legea spune că un client poate returna produsul prin orice metodă de transport dorește și va fi responsabil de a achita tariful pentru transportul coletului care conține produsul (sau produsele, după caz) pentru care se dorește returul.

CE TREBUIE SA CONTINA DOCUMENTUL DE TRANSPORT CATRE NOI ?

Documentul de transport care trebuie lipit pe coletul returnat trebuie să conțină următoarele informații:
Expeditor: Numele și prenumele tău

Adresa ta de corespondență

Destinatar: LUSITO COSMETICS S.R.L.

Str. Nicolae Constantinescu, nr. 10, bl 11A, sc B, parter, ap 17, Sector 1, Bucuresti, cod postal 011713
Număr Retur: ***** 

CARE SUNT CONDITIILE GENERALE DE RETUR?

Poți să returnezi fără niciun motiv un produs (sau produse, după caz) în termen de 14 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curierul propriu al magazinului Shop.LusitoCosmetics.ro  sau de compania de curierat / serviciu poștal agreată de magazinul Shop.LusitoCosmetics.ro, sau de la data la care au fost ridicate din depozitul nostru.

Poți să trimiți formularul de retur cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data la care produsul ți-a fost livrat.

Poți să returnezi orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 15 de zile de la data la care l-ai primit.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, cu toate accesoriile și/sau alte elemente cu care a fost livrată Comanda inițial.

În cazul în care ai cumpărat mai multe produse de același fel, nu se poate returna produsele desigilate. Restul cantității este acceptata doar dacă produsele sunt sigilate.

CE PRODUSE NU SE POT RETURNA?

Următoarele categorii de produse NU se pot returna:

  1. Produsele pentru îngrijirea personalăcosmetice (de exemplu, dar a nu se limita la creme, șampoane, balsamuri, vopsele de păr, ceară de epilat, soluții post epilat), parfumuri, produse pentru igienă intimă și produse pentru igiena dentară.
  2. Produsele de mai sus fac parte din categoria celor care nu pot fi returnate, deoarece odată ce au fost desigilate acestea nu mai pot fi comercializate altor clienti din motive de protecție a sanătătii clienților sau din motive de igienă.
  3. Aceste produse se pot returna doar dacă sunt sigilate, în ambalajul original primit la livrare și daca NU le-ai folosit sau testat;
  4. Produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice;
  5. Produse cărora le lipsesc accesoriile cu care au ajuns inițial la tine;
  6. Produse ale căror etichete de identificare au fost deteriorate sau lipsesc;
  7. Aparatura sau mobilier adusa special pe comanda pentru client, pentru care a fost semnat in prealabil un Contract de Vanzare - Cumparare cu plata in rate sau pe baza de avans si plata la livrare, atunci cand este prevazut in mod expres in contract acest aspect.