TERMENI SI CONDITII ITALIAN BEAUTY.RO

1. INFORMATII GENERALE

1.1 Acest site web (numit in continuare "SITE") este administrat de LUSITO COSMETICS SRL. (numita in continuare “SOCIETATEA”), cu sediul social in Bucuresti, Str. Nicolae Constantiescu, nr. 10, bl. 11A, scara B, ap. 17, sector 1, avand codul de inregistrare fiscala 30759313, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/11541/2012

1.2 Datele noastre de contact sunt urmatoarele :

Prin posta la adresa de corespondenta: Bucuresti, Str. Nicolae Constantiescu, nr. 10, bl. 11A, scara B, ap. 17, Sector 1
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
office@lusitocosmetics.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri de returnare, sau orice alte informatie 
lusitocosmetics@gmail.com - pentru initiere de colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0766 579 157 / 0744.622.911

1.3 ITALIANBEAUTY.RO este un serviciu e-commerce ce se adreseaza DOAR UTILIZATORILOR PROFESIONALI din domeniul de infrumusetare (SALOANE, COAFEZE/HAIRSTYLISTI, COSMETICIENE, MANICHIURISTE, SCOLI SAU ACADEMII DE FORMARE PROFESIONIALA IN DOMENIU, etc).

1.4  ITALIANBEAUTY.RO ofera UTILIZATORILOR sai PROFESIONALI posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate pe site la preturi speciale cu reduceri de pana la 50%, sau si mai mult, dupa caz . Achizitia produselor se va face pe baza comenzilor primite prin intermediul site-ului sau prin telefon.

1.5 Pentru achizitia produselor din site este necesara INREGISTRAREA in site, completand in mod corect toate datele de facturare (ATENTIE! Fiind un site de profesionisti, atunci este necesar sa introduceti datele fiscale ale companiei, ale PFA-urilor, II-urilor sau alte forme legale).

1.6 Daca nu aveti firma, pfa, II sau alta forma legala, insa sunteti absolventa de cursuri in domeniu veti putea beneficia si dvs de preturile preferentiale din site in urmatoarele conditii : ne trimiteti pe mail la adresa office@lusitocosmetics.ro o solicitare pentru crearea unui cont de client, atasandu-ne la mail poza dupa certificatul cursului absolvit. Dupa analizarea solicitarii dvs, va vom crea noi un cont de client in site pentru a putea cumpara produsele la preturile speciale. 

1.8 Profesionistii din domeniu care doresc sa beneficieze de alte reduceri suplimentare si alte beneficii pot adera la "ITALIAN BEAUTY PROFESSIONAL CLUB", un club dedicat utilizatorilor profesionali, prin intermediul caruia membrii pot beneficia de extra reduceri / cadouri. Mai multe detalii si conditii de inscriere AICI 

1.7 Fiind un site dedicat profesionistilor din domeniu, comenzile care nu contin date corecte si complete de facturare, nu apartin unui cont asociat CLUBUL ITALIAN BEAUTY PROFESSIONAL CLUB, sau nu apartin unui UTILIZATOR PROFESIONAL / unei persoane juridice din domeniu, VOR PUTEA FI ANULATE , fara nici o notificare prealabila si fara ca societatea sa fie trasa la raspundere. 

2. DEFINITII 

In cuprinsul Informatiilor de mai jos, urmatorii termeni vor avea urmatoarea semnificatie, exceptand situatiile in care se specifica alt inteles :

SOCIETATE : se refera la societatea care detine si administreaza prezentul site, respectiv LUSITO COSMETICS SRL

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare si utilizare a site-ului.

UTILIZATOR PROFESIONAL : se refera la persoana juridica ce presteaza activitati de infrumusetare conform CUI-ului sau Certificatului Constatator, sau la absolventul de cursuri in domeniu care acceseaza SITE-UL si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare si utilizare a site-ului.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Societatii

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SOCIETATE si CLIENT.

CONTRACT: o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.Lansarea comenzii si e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

3. ACCEPTAREA CONDITIILOR 

3.1 Navigarea pe site-ul ITALIANBEAUTY.RO urmata de plasarea unei comenzi echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

3.2. Utilizarea site-ului ITALIANBEAUTY.RO, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

3.3. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

3.4. In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.

3.5. ITALIANBEAUTY.RO isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

3.6 ITALIANBEAUTY.RO isi rezerva dreptul de a anula fara nici o notificare prealabila acele comenzi care nu corespund unui UTILIZATOR PROFESIONAL (persoane juridice / unui profesionist din domeniu), acest site fiind unul dedicat saloanelor de infrumusetare sau profesionistilor din domeniu. Prin urmare COMENZILE care nu includ date corecte si complete de facturare si livrare, sau nu sunt asociate unui cont de profesionist creat si validat de catre noi, NU VOR FI ONORATE. 

4. PROPRIETATEA INTELECTUALA 

4.1 Continutul si designul ITALIANBEAUTY.RO, precum si orice alt material ce are legatura cu acesta si este trimis catre dvs. prin email sau furnizat prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

4.2 Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ITALIANBEAUTY.RO fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.

4.3 Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru urmatoarele categorii : marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale ITALIANBEAUTY.RO fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

4.4 Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a ITALIANBEAUTY.RO, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul ITALIANBEAUTY.RO intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

4.5 Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.

4.6 Folosirea abuziva si fara acordul scris al Societatii a tuturor elementelor enumerate mai sus va fi facuta pe raspunderea persoanelor care savarsesc acest lucru, iar Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru informatiile preluate de pe site-ul nostru, si modificate fara acordul nostru si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

 

5. LIMITAREA RASPUNDERII 

5.1 SOCIETATEA depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor expuse pe SITE. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SOCIETATEA precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SOCIETATE fara preaviz sau pot contine erori de operare.

5.2 ITALIANBEAUTY.RO isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire). 

5.3 ITALIANBEAUTY.RO isi rezerva dreptul de a anula fara nici o notificare prealabila acele comenzi care nu corespund unui UTILIZATOR PROFESIONAL (persoane juridice / unui profesionist din domeniu), acest site fiind unul dedicat saloanelor de infrumusetare sau profesionistilor din domeniu. Prin urmare COMENZILE care nu includ date corecte si complete de facturare si livrare, sau nu sunt asociate unui cont de profesionist creat si validat de catre noi, NU VOR FI ONORATE. 

5.4 Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda) acceptarea acestei comenzi, deci incheierea acordului de vointa si a contractului de vanzare cumparare se face in momentul primirii de catre client a unui email /mesaj de confirmare si expediere a comenzii din partea societatii. Orice alt email primit inainte nu tine loc de contract, drept urmare, lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

5.5 Informatiile incluse pe ITALIANBEAUTY.RO au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Societatea le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptului de autor si drepturilor conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Societatii la adresa office@lusitocosmetics.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

5.6 Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul ITALIANBEAUTY.RO, acestea fiind puse la dispozitia Societatii de catre furnizori saii; Societatea preluandu-le de la furnizori fie in limba romana, fie in limba italiana/engleza si traducandu-le ulterior. 

5.7 Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc. Societatea nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. 

5.8 Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog (blog literar), comunitate (inclusiv comunitate culturală) și secțiunea de comentarii/recenzii din cadrul domeniului ITALIANBEAUTY.RO sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a ITALIANBEAUTY.RO

5.9 SITE-ul poate contine si link-uri catre alte site-uri. SOCIETATEA nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.

5.10 De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa SOCIETATEA face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, prin urmare Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru descrierile incomplete, atata timp cat produsele au un minim de descriere. 

5.11 Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil, sau pana la data specificata la fiecare promotie in parte. 

5.12 SOCIETATEA nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

5.13 SOCIETATEA nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

 

6. DERULAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE PE SITE. CONTRACTUL

6.1 Prin plasarea unei comenzi pe SITE, Clientul este de acord cu faptul ca acest site este dedicat UTILIZATORILOR PROFESIONALI din domeniul de infrumusetare, prin urmare, orice comanda care nu este asociata unui CONT DE PROFESIONIST, nu apartine unei persoane juridice din domeniu, sau nu are toate datele de facturare complete si corecte completate in campurile obligatorii pentru plasarea comenzii, atunci acea COMANDA VA PUTEA FI ANULATA , fara nici o notificare prealabila si fara ca societatea sa fie trasa la raspundere. 

6.2 Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care SOCIETATEA isi deruleaza operatiunile pe SITE.

6.3 Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant LUSITO COSMETICS sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e- mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. (Respectivul e-mail primit imediat dupa plasarea comenzii este doar o confirmare de primire a solicitării de comandă din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpăra aceste produse nu este încheiat complet până când nu vom trimite un e-mail care vă anunță că produsele au fost expediate).

6.4 Daca SOCIETATEA confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII.

6.5 Acceptarea comenzii de catre SOCIETATE se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica expresa (e-mail) din partea SOCIETATII catre CIENT conform caruia produsele au fost expediate, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

6.6 Lansarea comenzii si e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.

6.7 SOCIETATEA nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT.

6.8 Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre SOCIETATE.

6.9 Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre SOCIETATE sau un furnizor al acestuia.

 

7. OBIECTUL CONTRACTULUI.


7.1 Obiectul CONTRACTULUI îl constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe SITE confirmata ulterior de catre SOCIETATE.

8. PRETUL CONTRACTULUI.

8.1 Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe SITE. Pretul poate fi modificat de catre SOCIETATE, in orice moment, fara preaviz.

8.2 Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca pot exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SOCIETATEA va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

8.3 SOCIETATEA isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire). 

8.4 Pretul afisat pentru fiecare produs in parte include TVA , insa nu sunt incluse taxele de transport in costul final.

8.5 Taxele de transport pot fi diferite in functie de modalitatea de livrare aleasa.

8.6 Taxele de transport vor fi afisate la momentul plasarii comenzii, atunci cand CLIENTUL va completa datele sale de livrare.

 

9. MODALITATEA DE LIVRARE.


9.1 SOCIETATEA isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de cel mult 30 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA.

9.2 In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca produsul nu este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

9.3 SOCIETATEA poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

9.4 Produsul va fi livrat CLIENTULUI printr-o firma de curierat sau Posta Romana, sau poate fi ridicat direct de la magazin conform optiunii CLIENTULUI si/sau optiunilor disponibile pe site.

9.5 SOCIETATEA atentioneaza CLIENTII ca in cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre SOCIETATE sa permita CLIENTULUI deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii  contravalorii a acestora.

9.6 SOCIETATEA va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT.

9.7 In cazul unui colet deteriorat, conform conditiilor contractuale ale SOCIETATII cu firma de curierat va rugam sa deschideti coletul impreuna cu curierul si sa examinati cu atentie continutul coletului. Iar in cazul in care observati produse deteriorate va rugam sa solicitati curierului sa va faca un Proces Verbal de Constatare a daunelor.

9.8 In lipsa acestui proces verbal, si a constatarii dvs impreuna cu curierul a produselor deteriorate, este posibil ca unele produse sa nu mai poata fi inlocuite.

9.9 SOCIETATEA va efectua livrarea produselor si serviciile doar pe teritoriul Romaniei.

9.10 Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.

 

10. MODALITATEA DE PLATA

10.1 Pe site-ul nostru sunt disponibile urmatoarele modalitati de plata : plata prin transfer bancar, plata ramburs la curier sau plata in numerar/card la ridicarea coletului din magazine.

10.2  Plata prin transfer bancar (Ordin de plata): Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

10.3 Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

10.4 Plata Ramburs la curier : Se poate efectua plata si ramburs la primirea coletului de catre CLIENT.

10.5 Plata in numerar/card la ridicarea coletului din magazin se va face doar la momentul ridicarii produselor din magazinul nostru, si doar dupa confirmarea comenzii cu unul din consultantii nostrii.

11. POLITICA DE RETURNARE 

11.1 Termenul în care poți să faci returul este de  14 zile (calendaristice) de la data cumpărării.

11.2 Conform legii, orice client se poate retrage din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metodă dorește – mail, poștă, telefon, SMS, verbal la sediul sau punctul de lucru al unui comerciant și așa mai departe. Este însă datoria clientului să dovedească faptul că a făcut această declaraţie.

11.3 Poți să returnezi fără niciun motiv un produs (sau produse, după caz) în termen de 14 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curierul propriu al magazinului ITALIANBEAUTY.RO  sau de compania de curierat / serviciu poștal agreată de magazinul ITALIANBEAUTY.RO , sau de la data la care au fost ridicate din depozitul nostru.

11.4  Completează FORMULARUL DE RETUR (PE CARE IL GASESTI PE SITE) și în cel mai scurt timp posibil (de obicei nu mai mult de 2 zile lucrătoare) un membru al echipei LUSITO COSMETICS te va contacta pentru a stabilii mai multe detalii referitoare la eligibilitatea și procesul de returnare al produsului (sau produselor, după caz) pe care le dorești returnate.

11.5 Poți să trimiți formularul de retur cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data la care produsul ți-a fost livrat.

11.6 Formularele care se completează după mai mult de 14 zile calendaristice nu pot fi luate in considerare

11.7 Poți să returnezi orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 14 de zile de la data la care l-ai primit.

11.8 Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit, cu toate accesoriile și/sau alte elemente cu care a fost livrată Comanda inițial.

11.9 În cazul în care ai cumpărat mai multe produse de același fel, nu se pot returna produsele desigilate. Vor fi acceptate la retur doar produsele in ambalajul original. 

11.10 Menționăm faptul că legea spune că un client poate returna produsul prin orice metodă de transport dorește și va fi responsabil de a achita tariful pentru transportul coletului care conține produsul (sau produsele, după caz) pentru care se dorește returul.

11.11 Pentru a te ajuta și pentru a-ți ușura demersurile, noi am creat o procedură internă simplă pentru restituirea unui produs pe care dorești să-l restitui. Pentru mai multe detalii privind procedura de retur, precum si toate conditiile te rugam sa accesezi pagina "INFORMATII DESPRE RETUR", pe care o gasesti AICI 

12. GARANTII

12.1 Drepturile consumatorului sunt conforme prevederilor OG 21/92, Legii 449/2003 şi Legii 296/2004

12.2 Vânzătorul acordă o garanție de 2 ani de zile de la data cumpărării pentru persoane fizice și o garanție de 1 an de zile pentru persoane juridice, astfel că orice lipsă de conformitate, apărută în cadrul acestui termen, va fi asumată de vânzător fără costuri pentru consumator.

12.3 Toate aparatele comercializate pe SITE, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

12.4 Reclamatiile privind deficiente ale produsului/produselor achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact

12.5 CLIENTUL, în calitate de cumparator, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse Certificatului de Garantie, în caz contrar existând posibilitatea de a pierde garantia.

12.6 Pentru transparenta si pentru o mai buna comunicare cu clientul, Societatea va pune la dispozitie pagina "INFORMATII DESPRE GARANTIE", unde veti putea gasi toate informatiile despre conditiile generale prin care puteti beneficia de garantie, situatiile in care garantia se pierde si multe alte informatii. Pagina o puteti accesa AICI 

13. FORTA MAJORA

13.1 Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

14. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA. 

14.1 CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre SOCIETATE si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.


15. POLITICA DE RAMBURSARE 

15.1 In cazul comenzilor deja livrate catre client, banii se vor rambursa urmand urmatorii pasi:

a. CLIENTUL va completa formularul de Retur din site, specificand toate informatiile cerute in formular. b. Societatea va contacta Clientul dupa primirea cererii de retur, pentru a-I oferi detaliile legate de returnare, precum si pentru a confirma RETURUL (adresa de expeditie, etc).

c. Clientul va returna catre Societate produsul primit in ambalajul original (costurile de retur sunt suportate de catre Client, asa cum reiese si din "Termeni si Conditii" si "Informatii despre retur"). ATENTIE !!! Nu se accepta returul produselor desfacute sau incepute!!!

d. Dupa primirea coletului, Societatea va rambursa in maxim 10 zile suma platita de catre CLIENT pentru produse dupa cum urmeaza: banii se vor returna intr-un cont bancar indicat de catre client (indicarea se face sub forma scrisa, pe mail).

15.2 In cazul comenzilor plasate, platite si nelivrate inca de catre Societate, banii se vor rambursa urmand urmatorii pasi:

a. CLIENTUL va completa formularul de Retur, specificand toate informatiile cerute in formular, sau va trimite un mail pe adresa office@lusitocosmetics.ro in care va anunta societatea ca nu mai doreste expedierea produselor.

b. Societatea va contacta clientul dupa primirea cererii de retur, pentru a-I oferi detaliile legate de retur, precum si pentru a confirma RETURUL (confirmarea contului, etc)

c. Societeta va returna banii catre Client in maxim 10 zile de la primirea si confirmarea returului de catre Societate, dupa cum urmeaza : banii se vor returna intr-un cont bancar indicat de catre client (indicarea se face sub forma scrisa, pe mail)